Daken & Zaken

Op 15 november 2023 staan wij op Daken en Zaken.

 

DAKEN & ZAKEN is dé vakbeurs voor de platte en hellende dakenbranche in Nederland. Opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche ontmoeten elkaar en kunnen van gedachten wisselen.

Wij zijn te vinden op stand nummer 43, waar we onze nieuwste innovatie, Dakreling® dakrandbeveiliging Type F, presenteren. Dit geavanceerde systeem biedt optimale bescherming voor iedereen die op het dak werkt, zonder concessies te doen aan efficiëntie bij installatiewerkzaamheden op het dak.

Wat maakt Type F uniek?
De kortere staanders vergroten het werkbereik aanzienlijk, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij hun taken op het dak. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren, voor en na de werkzaamheden makkelijk inklapbaar, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en ruimte bij het transport wordt gewonnen. Bovendien voldoet het aan alle veiligheidsnormen en biedt het gemoedsrust voor iedereen die op hoogte werkt.

Kies voor veiligheid, kies voor Dakrandvalbeveiliging Type F. Werk met vertrouwen, werk met Dakreling®. Want Dakreling®, dat is de norm.

Locatie:
EXPO HOUTEN
Adres: Meidoornkade 24, Houten

De beurs is geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Zien we je daar? Meld je hier alvast gratis aan voor een bezoek.

 

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen

Lees meer nieuws

Bedrijfssluiting Feestdagen

Lees verder

Oktober Brandpreventieweken

Lees verder

Congres Brandveiligheid

Lees verder