WERELD VAN ALPROKON

Werken bij Alprokon

Welkom bij Alprokon! Onze wereld is altijd in beweging. Dat moet ook wel, want we bewegen mee met wat nodig is voor het creëren van veilige ruimtes met onze producten. Wij vinden het elke dag weer een fantastische uitdaging om van ‘gewone’ producten iets bijzonders te maken. Een deurnaald is functioneel, dat weten we. Maar het betekent zoveel meer! Het zorgt voor veilige ruimtes. Overal. Wij zeggen gekscherend: “van kraamkamer tot crematorium.” En zo is het ook, want overal zijn deuren.

Ruimte om te ontwikkelen
We vinden het belangrijk om in onze mensen te investeren waardoor ruimte ontstaat om jezelf te ontwikkelen. Met elkaar zijn we tenslotte verantwoordelijk voor betrouwbare producten en de juiste service. Daar doen we alles voor. Je krijgt interne opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. Groeien is vooruitgaan. Samen kom je verder.

Stage en afstuderen
Alprokon biedt ruimte aan studenten om stages en afstudeeropdrachten te doen. Er lopen altijd wel projecten waar je op aan kunt sluiten. Of het nu om sales/marketing, (technische) bedrijfskunde of logistiek gaat, stuur een open sollicitatie met vermelding van je opleidingsrichting. Dan gaan wij zeker kijken of we je een plek kunnen bieden. Vanzelfsprekend met goede begeleiding. We zijn altijd van mening dat jouw stage of opdracht ons ook iets moet brengen. Geen bureaula opdrachten dus, maar concrete vraagstukken.

Word onderdeel van Alprokon
Word ook onderdeel van de wereld van Alprokon en solliciteer op een van onze vacatures. Staat jouw ideale vacature er niet bij of is er even geen functie direct beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie.

WERKEN BIJ BROCHURE

Alprokon Werken Bij Brochure

Download
VACATURES

40 uur

HBO

Account Manager Dakreling®

Dakreling® is het gecertificeerde dakrandvalbeveiliging systeem van Alprokon dat eenvoudig op te

Lees meer

bespreekbaar aantal uren

mbo of hbo

Open sollicitatie

Binnen de wereld van Alprokon speelt veel. Altijd. Wij vinden namelijk dat iedereen een veilige

Lees meer

Contact

Wil je meer weten over werken bij Alprokon dan kan je ons altijd bellen of mailen.

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

Richard Snel

Directeur