Over Alprokon

Iedereen een veilige ruimte.

Bij Alprokon vinden we dat iedereen een veilige ruimte verdient. Of je nu thuis bent, op het werk of op bezoek, we gunnen je een onbezorgd gevoel. Daarom doen wij er alles aan om Nederland iedere dag veiliger te maken.

Wij beloven

01

De beste oplossingen

Om de beste producten, diensten en adviezen te bieden, zijn we continu nieuwsgierig naar wat er in de samenleving en in ons vakgebied speelt. Meer dan vijftig jaar expertise, patenten en certificeringen zijn voor ons niet genoeg. We hebben een open blik en vinden steeds weer vernieuwende oplossingen om ruimtes nog veiliger te maken. Beter, mooier, duurzamer. Daar worden we blij van.

02

Ruimte voor een gedeelde ervaring

We hebben aandacht voor de behoeften van onze klanten in de hele bouwketen, van architect tot eindgebruiker. We betrekken ze bij onze innovaties. Zo vinden we samen met onze klanten en partners de beste en meest duurzame oplossing voor elke situatie. Ons vakmanschap in combinatie met onze marktgerichtheid zorgt voor een mooie ervaring voor iedereen in de keten. Dat werkt ontspannen en inspirerend.

03

Ruimte voor ontwikkeling

We zijn als bedrijf altijd in beweging. Samen vinden we de weg naar groei. Van onze mensen, van ons werkplezier en natuurlijk van onze prestaties. We staan open voor verandering en gaan voor de nieuwe generatie producten en diensten. Menselijk zakendoen is voor ons vanzelfsprekend, net als de zorg voor onze omgeving. Als familiebedrijf weten we wat het betekent om het welzijn van anderen duurzaam te beschermen. Dat is toekomstgericht.

Alprokon is de norm op het gebied van veilige deuren en betrouwbare valbeveiliging.

We bieden advies, diensten en producten als dakrelingen, antislip profielen, vlucht- en paniek-, brand-, rook-, geluids- en inbraakwerende deurnaalden.

medewerkers

Onze mensen

We zijn als bedrijf altijd in beweging. Samen vinden we de weg naar groei. Van onze mensen, van ons werkplezier en natuurlijk van onze prestaties. We staan open voor verandering en gaan voor de nieuwe generatie producten en diensten.

Martin Rienks

Technisch Adviseur

Gerard Jansen

Technisch Adviseur

Dennis Rijnders

Sales Manager a.i.

Richard Advocaat

Verkoop Medewerker Binnendienst

Frans Kieboom

Verkoop Medewerker Binnendienst

Richard Snel

Directeur

Djon Snel

Technisch Manager

Amanda Koole

Marketing Communicatie Adviseur

Stefan Boers

Operationeel Manager

Ewa Breedijk

Controller

Albert Haijema

Productie Manager

Kees Moerland

Werkvoorbereider

Aaron Janga

Logistiek Medewerker

Arie van Dienst

Magazijn Manager

Tristan de Groot

Magazijn Medewerker

Andre Lodder

Productie Medewerker

Eelco Rijfkogel

Productie Medewerker

Marco Hissink

Productie Medewerker

Riny Philippo

Productie Medewerker

Ronald Schefferlie

Productie Medewerker

Suresh Natoewal

Productie Medewerker

Ton de Zeeuw

Productie Medewerker

Wim Kooiman

Productie Medewerker

Klik hier voor onze vacatures

Alprokon, 1967

Fred van Herpen richtte op 1 juni 1967 Alprokon op – zoals we het nu kennen. Hij begon met een ‘kantoor’ in de achtertuin en een werkplaats in Heerjansdam. Het bedrijf startte onder de noemer Alkoni, met de productie en levering van aluminium plaatbewerkingen. Creatief als Fred van Herpen was, bedacht hij veel oplossingen voor praktische problemen en één ervan bleek een gouden greep: een aluminium sluitsysteem voor dubbele deuren. De deurnaald.

Continu ontwikkelen en innoveren betekende de doorbraak van Alprokon in de bouwwereld.

Veel van onze mensen zijn medewerkers van het eerste uur en daar zijn we trots op! Al meer dan 55 jaar maken we in dit mooie familiebedrijf hoogwaardige en duurzame producten.

Kunnen we je
verder helpen?

Alprokon denkt graag mee met bestaande en nieuwbouw projecten. Voor elk project zijn standaard- en maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld in de beoordeling van bestaande bouw met onze APK (Alprokon Product Keuring). Vraag het onze specialist.

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

Gerard Jansen

Technisch Adviseur

Onze partners

ISO 9001 GECERTIFICEERD

Alprokon, ISO 9001 sinds 1995.

Onze ISO 9001 certificering is een waarborg voor
de kwaliteit zoals u van ons gewend bent!