Alprokon
diensten

Bij Alprokon draait het om het vinden van een passende oplossing voor elke situatie. Daarin denken we met je mee. Of het nu gaat om een oplossing voor net die extra functionaliteit in nieuwbouw of een passende oplossing in bestaande bouw, wij zijn er voor je.

Volgens de norm
Alprokon test continu deurconstructies volgens de nieuwste normen. Daarbij richten we ons op de doorvoer in bouwkundige constructies. Onze specialisten weten wat nodig is, in welk type ruimte en zorgen ervoor dat bouwkundig gezien aan de veiligheidsnorm wordt voldaan. Iedere bouw is speciaal en kent specifieke kenmerken – een museum is nu eenmaal anders dan een kantoor of ziekenhuis. Daar houden onze specialisten rekening mee. Elke ruimte veilig is ons devies.

Alprokon Product Keuring
Onze specialisten hebben alle kennis in huis om voor elke uitdaging een oplossing te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de APK: de Alprokon Product Keuring. Daarmee inspecteren we een gebouw, bouwkundig gezien, speciaal ook voor brand- en rookveiligheid. Specifiek ontwikkeld om gebouweigenaren te ondersteunen. Het advies geeft een handvat om het meerjaren onderhoudsplan op te stellen. Als gebouweigenaar heb je de zorgplicht om iedere bezoeker veilig te laten verblijven, daar helpen we bij.

Service
In haar bestaan heeft Alprokon deurnaalden ontwikkeld als sluitsysteem op dubbele en enkele deuren. Daarbij staat ontwikkeling centraal en kunnen we zeggen dat we expert zijn op de toepassing. Onderhoud en hoge kwaliteitsservice voor onze klanten vinden we daarbij vanzelfsprekend. Wie anders dan de expert die je helpt bij de service van de deurnaald.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Diensten

Onderhoud

Onderhoud van bestaande deurnaalden Deurnaaldprofielen, mits juist gemonteerd en onderhouden,

Lees verder

Alprokon Product Keuring

De Alprokon Product Keuring (APK) voorkomt risicovolle situaties. De Zorgplicht wordt in steeds

Lees verder

Service aanvraag

Service aanvraag  Functioneert de deurnaald niet naar behoren? Dat is vervelend. Je kunt zelf een

Lees verder

Kunnen we je
verder helpen?

Alprokon denkt graag mee met bestaande en nieuwbouw projecten. Voor elk project zijn standaard- en maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld in de beoordeling van bestaande bouw met onze APK (Alprokon Product Keuring). Vraag het onze specialist.

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen

Martin Rienks

Technisch Adviseur