FireSafety & Security Event 2024

Op 10 & 11 april 2024 staan wij op het FireSafety & Security Event, dé vakbeurs voor iedereen die een oplossing zoekt op het gebied van (brand)veiligheid.

 

Iedereen kan veilig vluchten uit een noodsituatie! Stap in onze simulatie en ervaar het zelf. Met een stand van 80m² belooft Alprokon je een onvergetelijke ervaring tijdens het FireSafety & Security Event op woensdag 10 en donderdag 11 april.

Wil je meer te weten komen over hoe we het verschil maken bij rook en brand? Onze adviseurs vertellen je graag meer over diverse geclassificeerde oplossingen op het gebied van brand- en rookwering, vlucht- en panieksituaties en inbraakwering.

Ga met ons in gesprek over de cruciale aspecten van de zorgplicht binnen het Bbl, het belang van onderhoud en onze Alprokon Product Keuring. Bekijk hoe non-slip traptredeprofielen en hoekbescherming zorgen voor veilige vluchtwegen en ruimtes. Alprokon houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je vindt ons direct bij binnenkomst; standnummer C.01. Mis het niet en vraag via onderstaande link je gratis toegangskaart aan. Kom naar de Brabanthallen in Den Bosch en bouw met ons aan een veiligere toekomst. Zien we jou daar?

Kom ook en meld je hier direct aan voor een gratis bezoek.

De beurs is geopend op woensdag van 10.00 – 20.00 uur en op donderdag van 10.00 – 17.30 uur.

Alprokon. Elke ruimte veilig.

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen

Lees meer nieuws

Vijf tips voor een veiliger thuis

Lees verder

Valpreventie en slimme trapoplossingen in de zorg

Lees verder

Oktober Brandpreventieweken

Lees verder