Voorlichting & Scholing

Leren vanuit de praktijk

Voorlichting

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring hebben we heel veel informatie paraat. Over profielen, maatwerkoplossingen en uitdagingen. Daar gaan we graag over in gesprek. Samen met onze klant nadenken om tot de best passende oplossing te komen.

Start je met een nieuw project en wil je weten welke oplossingen er zijn? Of ben je betrokken bij een lopend project en zoek je de juiste producten die voldoen aan de eisen? Misschien ga je renoveren en zoek je een passende oplossing?

In alle gevallen delen we graag onze kennis en denken we met je mee. We geven voorlichting om het juiste product toe te passen in jouw situatie.

Scholing

Ook vanuit de praktijk bieden we ondersteuning in de vorm van scholing aan iedereen die onze producten verwerkt of verkoopt. Hiermee zorg je ervoor dat je medewerkers de juiste kennis hebben om klanten goed te adviseren. We zorgen voor interactieve scholing met een mix van theorie en praktijk, afgewisseld met een passende dosis luchtigheid.

Onze scholing kan gegeven worden op een locatie naar keuze, maar ook bij ons op kantoor in Barendrecht.

Toolbox meetings

Toolbox meetings zijn bedoeld om de veiligheid binnen je bedrijf te bevorderen. Een incident of ongeluk is snel gebeurd en kunnen grote gevolgen voor de medewerkers en je bedrijf hebben. Vanuit ISZW/VCA of de ARBO-wetgeving ben je als bedrijf verplicht om je personeel periodiek te informeren en te instrueren rondom risico’s en gevaren op het werk. Met een toolbox meeting vergroot je de veiligheid op de werkplek en voldoe je aan de wettelijke verplichtingen.
Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij de ideale partner tijdens de verplichte periodieke toolbox meetings. Sterker nog, wij ondersteunen je graag door het geven van scholing, gericht op de praktijk.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de rol van Alprokon rondom Scholing, Voorlichting of Toolbox meetings? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoop medewerkers om een afspraak te maken 0180-205510.

CONTACT

Maak een afspraak
en ontdek de mogelijkheden

Heb je interesse in het aanbod van Alprokon? We zijn benieuwd waarmee we jou kunnen helpen. Neem contact met ons op via het formulier. Je hoort snel van ons.

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen

Gerard Jansen

Technisch Adviseur

Naam(Vereist)