FireSafety & Security Event 2022

Op 13 & 14 april 2022 staan wij op het FireSafety & Security Event, dé vakbeurs voor installerend Nederland! Twee dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van (brand)veiligheid samen.

Vanuit Alprokon zijn we dit jaar prominent aanwezig en zullen we onze brand- en rookwerende oplossingen presenteren als ook onze nieuwe dienst, de ‘Alprokon Product Keuring’!

De zorgplicht wordt in steeds meer wetgeving aangehaald. Door het introduceren van de zorgplicht wil de overheid gebouweigenaren bewust maken van hun eigen verantwoordelijkheid voor een veilig gebouw. Wordt deze verplichting in de praktijk wel voldoende nageleefd?

Een gebouw moet minimaal voldoen aan de voorschriften van het Bouwbesluit 2012. Het is daarom belangrijk een gebouw regelmatig te inspecteren zodat de bouwkundige brand- en rookveiligheid blijft voldoen aan de regelgeving. Met de Alprokon Product Keuring staan wij gebouweigenaren bij om de kwaliteit van hun pand te waarborgen en zo de veiligheid van de gebruikers te garanderen!

Laat u verder informeren op het FireSafety & Security Event en plan nu online uw afspraak met één van onze adviseurs.

De beurs is geopend op woensdag van 10.00 - 19.30 uur en op donderdag van 10.00 - 17.30 uur.

U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek op de beurs.

Voor meer informatie over de beurs klikt u hier.